Patty’s Pub & Restaurant

För dig som gillar god mat och dryck i en gedigen avslappnad pubmiljö.

Om Patty´s

Patty’s Pub & Restaurant är en pub och restaurang med ett personligt tilltal där kärleken för atmosfären står i fokus och där vänner, goda grannar och levnadsglada Stockholmare kan mötas på lika villkor. En plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen och avslappnad pubmiljö.

Vi på Patty´s erbjuder dig:

  • – En Irländsk känsla & atmosfär
  • – Ett fantastiskt öl-sortiment
  • – God mat som passar till öl
Restaurant
Restaurant

EN ÖL I SÖDERMALMS HJÄRTA

Patty´s på Hornsgatan 154 har precis slagit upp sina portar, i en lokal där det tidigare funnits bland annat blomsteraffär, apotek och The Bishops Arms.
Patty´s ligger nära Hornstulls T-station och åt andra hållet ligger T-stationen Zinkesdamm närmast. Hornsgatan, den bruna gatan för 1000 pix i klassiska Monopol. En sträcka som kantas av några av Söders populäraste barer och nattklubbar, unika butiker, mysiga kaféer och historiska byggnader. Inte så långt ifrån området ligger, som i daglig dags kallas ”SoFo” – Södermalms hjärta.

VÄLFÖRTJÄNST AFTER WORK

Vi har gott om skrymslen och vrår för mindre sällskap där man kan ta en mysig after work, snacka hemlisar till större utrymmen där vi kan ta emot större grupper om 10–16 personer. Vi som jobbar här på Patty´s brinner och förenas av vårt intresse för öl och svarar gärna på de frågor vi kan.

Patty´s på Hornsgatan är det perfekta stället att mötas upp på innan bandymatcher på Zinken, eller spelningar på Strand. Eller varför inte en öl efter Hornstulls marknad.

Restaurant
Restaurant

VÄLKOMMEN IN PÅ PATTY´S

Välkommen in på Patty´s Pub & Restaurant i Hornstull på Södermalm i Stockholm – en luftig och hemtrevlig pub och restaurang där fokus ligger på hantverksmässigt och noga utvald mat och dryck för alla smaker. Vi har ett basutbud och utvalda rätter med det bästa från Sverige, USA (kött, hamburgare, pommes & småplock), England (fish & chips), Frankrike (moules marinières), Sverige (köttbullar och potatismos) Tyskland (schnitzel) samt Italien (olika pastarätter). Ett ställa alla kan känna sig hemma på.